Transformatie Weekend Veluwe

Ga je mee op reis naar de mooiste versie van jezelf?

Persoonlijke groei

Tijdens deze reis halen we de handrem van jouw leven en zetten we grote stappen voorwaarts

Ervaar een energieboost

Voel je goed en geniet van heerlijke gezonde voeding

Natuurlijke ontspanning

Kom volledig tot rust door de prachtige omgeving

Lekker buiten sporten

Het maakt niet uit op welk level je nu zit, er is altijd een volgende stap

Spirituele verdieping

Krijg helder wie je bent en waar je echt gelukkig van wordt

Life Changing

Jouw leven zal na dit weekend nooit meer hetzelfde zijn

Mijn grootste passie is om samen met jou de geweldige reis te maken naar jouw allermooiste leven!

Waarom?

Mijn leven was niet altijd zo fijn als het nu is. Als kind worstelde ik enorm met mijn zelfvertrouwen. Ik voelde me vaak niet begrepen, had een ongezond lijf met teveel gewicht, daardoor weinig energie en was vaak neerslachtig. Toen ik ouder werd zocht ik ‘de oplossing’ door weg te vluchten voor de pijn in onhandige dingen zoals het drinken van teveel alcohol en het gebruik van verdovende middelen.

Ommekeer

Ik wilde me graag fitter voelen en kwam via mijn oom in de sportschool terecht. Dit was voor mij een grote ommekeer. Ik zag allemaal fitte mensen, dat wilde ik ook! Ik begon met sporten en leerde veel over gezonde voeding. Mijn energie nam met de dag toe en met mijn steeds gezondere lijf groeide ook mijn zelfvertrouwen.

Delen

Ik was zo blij met mijn eigen verandering en groei dat ik dit ook met anderen wilde delen. Zo kwam het dat ik begon met mensen te helpen bij het gezonder maken van hun lichaam door beweging en goede voeding.

Fysiek en mentaal

In de tijd dat ik me ontwikkelde en anderen hielp bij hun groei, ontdekte ik dat body en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er ontstond bij mij dan ook een diep verlangen om uit te vinden hoe dingen in elkaar zitten en wie ik werkelijk was. Inmiddels heb ik vele opleidingen en trainingen gevolgd, boeken gelezen en van verschillende coaches veel geleerd. Nu heb ik eindelijk de antwoorden waarnaar ik meer dan 10 jaar op zoek was.

Iedereen kan het!

Misschien denk je bij jezelf dat jij het niet kan, of dat zo’n verandering voor jou niet is weggelegd. Maar geloof mij als ik je zeg dat het wél kan! Zoals je hierboven hebt kunnen lezen dacht ik er vroeger ook zo over. Maar het is me gelukt en juist dat heeft me het inzicht gegeven dat iedereen het kan. Ik had in het begin ook geen idee hoe ik het moest aanpakken en wat ik dan precies wél wilde. En dat is precies waarbij ik je kan en wil helpen.

Jouw mooiste leven

Door alles wat ik heb geleerd en ervaren kan ik jou helpen naar jouw mooiste leven. Het is mijn droom en passie om je te helpen jezelf volledig te gaan omarmen, zodat je het leven gaat creëren dat je diep in je hart écht wil. Een van de manieren waarop ik dit doe is tijdens een vierdaags transformatie weekeinde.

Meer weten?

Lees hier beneden wat je in het transformatie weekeinde gaat doen en mag verwachten.

Natuurlijk mag je altijd persoonlijk contact met me opnemen, ik beantwoord graag al je vragen!

Beneden aan deze site vind je al mijn gegevens.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten om samen te bouwen aan jouw versie 2.0!

Kun je in 4 dagen op de Veluwe in contact komen met jouw mooiste zelf?

Het antwoord is JA!

jaar ervaring als coach en trainer

als gemiddelde beoordeling reis

%

aandacht door kleine groepen

Lees hieronder wat je o.a. kunt verwachten

Tijd voor jou

Druk, druk, druk, (her)ken je dat gevoel? Je staat op, je reist, je werkt, je mailt, appt, kijkt misschien nog wat tv en gaat weer slapen. Daarnaast sport je misschien nog, check je je updates op facebook, gaat naar het toilet, doet boodschappen, drinkt een kopje koffie, regelt je financiën en kookt een maaltijd.

VRAAG: Wat zou er met je gebeuren als je 4 dagen bewust gaat leven, de natuur in, met de volledige aandacht voor jou?

Heerlijke gezonde voeding

Gezonde voeding is de brandstof voor een geweldig leven.

Gemiddeld gaat een auto 15 jaar mee en rij jij er waarschijnlijk 5 tot 10 jaar in.

Jouw lichaam moet een heel leven lang mee en heeft het soms zwaar te verduren. We denken vaak dat we gezond leven en eten maar als je er eens goed naar kijkt zijn we vaak te druk, hebben we te weinig tijd en leven (ademen, eten, bewegen en ontspannen) we met onvoldoende aandacht.

Tijdens de hele reis staat onze algehele gezondheid centraal. Je wordt je bewust van een juiste ademhaling, je eet super gezond en ontdekt welke voeding bijdraagt aan duurzaam geluk.

Lekker buiten sporten

Heb je al vrij helder hoe jouw leven versie 2.0 eruitziet?

Of heb je misschien nog geen flauw idee? Eén van de belangrijkste herinneringen voor jezelf is om in ieder geval in beweging te blijven.
Tijdens het transformatie weekend komen we zowel letterlijk als figuurlijk in beweging.

We zijn veel buiten, we wandelen, stretchen en je maakt kennis met verschillende workouts voor optimaal resultaat! (voor alle niveau’s)

Persoonlijke groei

Tijdens deze unieke reis gaan we veel verder dan onze fysieke gezondheid. Ook op mentaal/emotioneel vlak gaan we flinke stappen zetten!

Met een select gezelschap van maximaal 22 mannen en vrouwen bewandelen we 5 belangrijke stappen richting jouw mooiste zelf:

1. Verlangen

2. Verdiepen

3. Vertrekken

4. Veranderen

5. Vieren

Spirituele verdieping

Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw diepere verlangens? Wie ben je écht? Volg jij jouw hart? En wat is jouw reden van bestaan?

”Het allemooiste dat je kunt worden is jezelf”

Tijdens het transformatie weekend help ik jou om dichter bij je ware zelf te komen. Na 4 dagen weet je precies hoe jouw mooiste leven eruit ziet en hoe je dit kunt bereiken!

Life Changing

Voor verandering zijn 2 dingen nodig, namelijk;

Inzicht en een groeiend bewustzijn.

Een grote kracht van het transformatie weekend is dat je 4 volledige dagen met jezelf aan de slag gaat op een prachtige plek in de natuur. De zorgvuldige opbouw in het programma zorgt ervoor dat je echt bij de kern kunt komen en razendsnel groeit.

Dit in tegenstelling tot een training van 1 dag waar je op de dag zelf super enthousiast bent maar na thuiskomst heel snel terugvalt in oude patronen.

”Life will never be the same!”

De meest gestelde vragen op een rijtje
Is het Transformatie Weekend iets voor mij?

Deze reis is voor iedereen die graag de mooiste versie van zichzelf wil gaan omarmen. Het maakt hierbij niet uit of je al weet wat je wilt of dat je dit nog wilt gaan ontdekken. Het programma heeft een actiegericht karakter. Je gaat dus niet alleen leren maar vooral veel doen.
Van informatie naar transformatie! Resultaat is uiteindelijk alles.

Op welke locatie is het?
Het Transformatie Weekend vindt plaats bij Boerderij de Mossel in Otterlo, één van de mooiste en stilste plekjes in ons land. Onze transformatie villa is alleen via een zandweg te bereiken. Het gebied is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer, met uitzondering van de deelnemers van het weekeinde. De locatie waar we verblijven ligt 4 km van Otterlo. Hier ben je omringd door prachtige heidevelden, bossen en zandvlakten. In een paar stappen wandel je het wild tegemoet. Op de velden rondom kun je bijvoorbeeld wilde zwijnen, edelherten, reeën en vossen tegenkomen.
Waar slapen we en wat moet ik meenemen?
Je slaapt in de transformatie villa en deelt met twee personen 1 kamer. De bedden zijn heerlijk en je bent van alle gemakken voorzien. Je verblijft op basis van een tweepersoonskamer. Handdoeken en lakens zijn inbegrepen, dus voor een heerlijke nachtrust is alles aanwezig. Daarnaast ontvang je zo’n twee weken van tevoren nog informatie over de inhoud van het programma en een checklist met spullen om mee te nemen.
Wat is de begin- en eindtijd van het weekend?

We ontvangen je graag op vrijdagochtend om 10.30 uur op bij de boerderij aan de Mosselseweg 2 in Otterlo*. Het programma eindigt op maandagavond rond 21:30 uur. De locatie waar je overnacht is tot maandagochtendgereserveerd. Mocht je langer willen blijven dan kun je zelf in de omgeving bijboeken. Natuurlijk geef ik je graag tips!

*soms zitten we op een andere locatie, de exacte gegevens ontvang je per mail.

Kan ik deelnemen aan het programma ondanks een slechte conditie?

Een blessure of een slechte conditie is zeker geen reden om deze reis te moeten missen. Mijn team en ik doen er alles aan om je maximaal te helpen en de ervaring voor jou zo compleet mogelijk te maken. Wil je eerst even overleggen? Mail dan naar service@ikleefvrij.nl, dan neem ik contact met je op.

Ik wil dit weekeinde samen met mijn partner volgen, raad je dit aan of niet?

In de meeste gevallen is het antwoord op deze vraag ja! Als jullie doel is om te investeren in je relatie en je samen wil groeien dan is het Transformatie Weekeinde uitermate geschikt. Door het programma kom je echt tot je eigen kern en wordt het veel gemakkelijker om allebei dezelfde taal te gaan spreken. Twijfel je nog en wil je graag telefonisch overleggen? Stuur dan een mail naar service@ikleefvrij.nl, dan neem ik contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Wat zijn de voordelen om deze reis met een groep te maken?

Misschien ken je de uitdrukking ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’ .
Uit ervaring weten we dat mensen elkaar positief activeren, motiveren en stimuleren. Mensen die jou niet kennen kijken naar je zonder filter; zij weten niets van de dingen die jou gevormd hebben. Ze zien en benoemen alleen wat je in het hier en nu laat zien. Hierdoor stellen zij jou op een eerlijke en oprechte manier vragen en houden je hiermee een mooie spiegel voor. Fijn om te weten is dat er maximaal 22 deelnemers zijn. Zo is er ruimte om iedereen de gewenste aandacht en ondersteuning te geven.

Is het Transformatie Weekend fiscaal aftrekbaar?

De kosten voor het Transformatie Weekend zijn aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Dit betekent dat je een groot deel van je investering terug kunt krijgen van de belastingdienst.
Daarvoor moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:
– Je bent belastingplichtig in Nederland;
– Je hebt de intentie meer geld te gaan verdienen of omzetten dan je nu doet;
– Je wilt kennis en vaardigheden verbeteren die je gaat gebruiken in je (toekomstige) baan of onderneming, met onder andere als doel daar hogere inkomsten uit te halen.

Mijn werkgever wil de kosten van het Transformatie Weekend betalen. Kan dat?

Ja hoor, dat kan! Het komt vaak voor dat de werkgever van deelnemers het Transformatie Weekend betaalt. Dit komt omdat we tijdens deze reis ook onderwerpen behandelen die van meerwaarde zijn voor je baan/het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan assertiviteit, doelgerichtheid, tijdmanagement, persoonlijk leiderschap en vitaliteit.
Speciaal hiervoor hebben we een werkgeversverklaring die je kosteloos ontvangt. Hierin onderbouwen we de voordelen die de werkgever heeft van jouw deelname.

Is het mogelijk om het Transformatie Weekend in termijnen te betalen?
Ja dat kan, we kijken graag met je naar de mogelijkheden. Als je dit wil neem dan contact met mij op via service@ikleefvrij.nl
Of het nou gaat om jouw gezondheid, liefde, financiën, werk en/of geluk… Neem nooit genoegen met minder dan je werkelijk waard bent! ”

Wat zeggen anderen?

“Het transformatieweekend was voor mij een adembenemend mooie reis vol inzichten, ontspanning en inspanning! Life-changing!”
Irene Temmink

Beoordeeld met 5 sterren

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

“Mathijs weet als geen ander tot de kern door te dringen om vervolgens samen met jou tot de kern van de zaak door te dringen.”
Ton Visser

Beoordeeld met 5 sterren

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

“Het transformatieweekend was in 1 woord: Amazing! Absoluut het waardevolste kado wat je jezelf kunt geven!”
Anita Janssen

Beoordeeld met 5 sterren

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

“Transformatie weekend is een waardevol geschenk aan je zelf. Ik voel me meer verbonden met mezelf en anderen: en dat in een paar dagen. Aanrader!”
Louise Grootveld

Beoordeeld met 5 sterren

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

“De verdiepingsslag die in 4 dagen behaald wordt is fantastisch. Ik kan ook uit de grond van mijn hart zeggen dat dit één van de meest waardevolle dagen uit mijn leven is geweest.”
Stephan de Nijs

Beoordeeld met 5 sterren

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

“Het is onbeschrijfelijk wat het transformatieweekend voor je kan doen…. wat een energie en liefde!!
Dit weekend is het mooiste kado dat ik mijzelf heb kunnen geven!”

Jeanine Brussee

Beoordeeld met 5 sterren

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Investeren in jouw leven versie 2.0 door persoonlijke groei is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven

Zeg JA! en ga ook mee
23 t/m 26 maart 2018

(uitverkocht!)

4 impactvolle dagen

3 verzorgde nachten

Persoonlijk werkboek

Alle workshops

Coaching & training

Werkmateriaal

Alle maaltijden

Onvergetelijke ervaring

nu voor slechts:

€847

all inclusive

eenmalige investering

21 t/m 24 september 2018

(UITVERKOCHT)

4 impactvolle dagen

3 verzorgde nachten

Persoonlijk werkboek

Alle workshops

Coaching & training

Werkmateriaal

Alle maaltijden

Onvergetelijke ervaring

nu voor slechts:

€847

all inclusive

eenmalige investering

12 t/m 15 oktober 2018

Nog 16 5 plekken vrij

4 impactvolle dagen

3 verzorgde nachten

Persoonlijk werkboek

Alle workshops

Coaching & training

Werkmateriaal

Alle maaltijden

Onvergetelijke ervaring

nu voor slechts:

€847

all inclusive

eenmalige investering

100% veilige betaling

     

Onderstaand filmpje werd opgenomen door Naomi Felesita als cadeautje voor mij. Krijg je al zin in jouw reis?

Zij gingen je voor

Wil jij ook graag…

Meer vrijheid en geluk in jouw leven?

In je eigen kracht staan en loskomen van verwachtingen van anderen.

Ontdekken wat jou echt gelukkig maakt

Een geweldige relatie met jezelf en betekenisvol zijn voor anderen.

Door mij gecoacht en getraind worden in een fijne groep op één van de mooiste plekken in nederland?

 

Dan is het Transformatie Weekend echt iets voor jou!

Meld je dan nu aan!

 

of als eerst nog iemand wilt spreken, vul dan het formulier hieronder in.