Transformatiecoach Opleiding
Word jij 1 van de 16 deelnemers die opstaat als coach in 2018?

1 super praktische opleiding

Leren door te doen. Alles wat je nodig hebt is ons stappenplan!

5 life changing dagen

Van binnenuit veranderen zoals een rups een vlinder wordt

16 sparring partners

Maximale groei en plezier door dieper te verbinden met gelijkgestemden

Het leven van je dromen is dichterbij dan je (misschien) denkt!

Wil jij elke dag doen waar je gelukkig van wordt en ben jij dé persoon die echt het verschil wil gaan maken in het leven van andere mensen? Dat kan!

Mijn naam is Mathijs Bos en dit is mijn missie: ‘in 2033 leeft iedereen vrij’ !
Dit houdt in dat je weet wat je wilt, doet wat je wilt, met wie je dat wilt, waar je dat wilt en wanneer je dat wilt.

Ik geloof oprecht dat als jij datgene doet waar jij echt gelukkig van wordt, wij met elkaar het verschil kunnen maken en samen bij kunnen dragen aan een mooiere wereld die meer geluk ademt.

Volledig vrij leven ontstaat echter niet van de ene op de andere dag. Ik heb zelf onwijs veel stappen gezet en echt niet altijd in de goede richting. Juist door te doen, te proberen en te ervaren, heb ik geleerd wat echt werkt. (en wat niet!)

Als ik heel eerlijk ben heb ik samen met mijn team de opleiding gecreëerd die ik zelf had willen volgen! Deze super praktische opleiding had mij zo ontzettend veel tijd, energie, geld, frustratie (incl burnout en bijna doodervaring) kunnen besparen!

Verlang je naar vrijheid, en intens genieten van het leven? Verlang je naar de vrijheid om de dingen te doen die goed bij je passen, die je wilt doen en niet moet doen? Als het goed is verlang je dan ook naar het inspireren en helpen van anderen in hun persoonlijke ontwikkeling, nietwaar?

Mijn doel met deze opleiding is dat jij direct aan de slag kunt met jouw eigen programma. Dit betekent dus ook dat je jouw investering op zeer korte termijn terugverdiend!

We zorgen voor helderheid en dat je jouw ultieme toekomstplan op een A4 hebt. Door mijn jarenlange ervaring als coach en ondernemer kan ik heel snel zien wat jij nodig hebt! Ik geef je alles wat jij nodig hebt zodat jij aan het eind van het traject over de juiste, praktische tools beschikt om jouw plan in de praktijk uit te kunnen voeren.

We verblijven op een waanzinnige locatie op de Veluwe

Wauw, wat een 5 dagen!! Vanuit het diepste van mijn hart zeggen dat ik een mega transformatie heb doorgemaakt. Allemaal gecreëerd door Mathijs en zijn super team. Woorden schieten te kort. Dankbaar dat ik mezelf dit kado heb gegeven en op de Veluwe heb uitgepakt! Ohh ja, het is ook nog super praktisch!;)

Maurice Vestjens

De speerpunten van de Transformatiecoach opleiding op een rijtje:

Supersnel leren door te doen!

Uit ervaring weet ik, dat ‘learning by doing’ het beste werkt als je met mensen wilt werken. Deze Life Changing opleiding hebben we daarom ook zo invulling gegeven. Het wordt geen 2 tot 4-jarige opleiding, maar we gaan 5 dagen intensief aan de slag zodat jij in een korte tijd klaargestoomd wordt om echt het verschil te gaan maken!

De kracht van gelijkgestemde

Als er iets is wat een topcoach succesvoller en gelukkiger maakt dan is dat wel een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Het is de absolute #1 lifehack voor succes. Je bent namelijk het gemiddelde van de mensen waar je het meest mee omgaat. Verander je jouw omgeving? Dan zul je ook zelf veranderen. Ga je om met gezonde mensen? Dan zul je zelf ook gezonder gaan leven. Ga je om met positieve mensen? Dan zul je zelf ook goedgemutst door het leven gaan. Ga je om met mensen die opstaan, in zichzelf durven te investeren en ja zeggen tegen maximale groei? Dan zul je zelf ook meegezogen worden in hun succes.

Kleine groep, maximale aandacht

We hechten enorme waarde aan de kwaliteit van dit traject. We willen zorgen dat er een hechte (vrienden)groep van succesvolle coaches ontstaat waarin voor iedereen tijd en aandacht genoeg is. Daarom laten wij maximaal 16 deelnemers toe.. De kracht van deze opleiding is dat je een groep gelijkgestemden binnen handbereik hebt die met je meedenken, je accountable houden wat betreft je doelen en waar je altijd op terug kunt vallen. Het momentum van de groep zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in een opwaartse lijn. Je profiteert van de kennis en ervaring van de volledige groep.

Community Groep

Naast de opleiding van 5 dagen op de veluwe houden we gedurende het jaar close contact met elkaar. Dat doen we via een besloten facebookgroep waarin je snel vragen kunt stellen maar ook ideeën kunt delen waar je graag feedback op wenst. Zo kun je snel schakelen een input krijgen wanneer je dat het hardst nodig hebt. Ook voor het delen van tips en inspiratie is dit ideaal.

We got your back

Na de opleiding ga je gelijk beginnen als coach. Je hebt namelijk niet alleen geleerd hoe je iemand anders kunt coachen maar ook hoe je aan klanten komt! We helpen je met meteen op weg en jouw eerste succesvolle workshop is een feit! (als je hierover twijfelt komt dat alleen omdat je onze hulp nog niet hebt gehad)

Na 2 maanden komen we weer met de hele groep samen waar we enerzijds nog meer de diepte ingaan met elkaar en anderzijds alles behandelen waar jij en jouw mede coaches tegen aanlopen. We weten als geen ander dat we nooit uitgeleerd zijn!

De kracht van weglaten

Dit is misschien wel het krachtigste punt van allemaal. Zoals gezegd zijn wij persoonlijk geen fan van jarenlange opleidingen waar je 9 van de 10 keer een heleboel leert dat je toch niet in de praktijk gebruikt! Waar wij heel goed in zijn is complexe dingen simpel maken! Bij het creëren van deze opleiding hebben we onszelf continu de volgende 2 vragen gesteld; Welke skills heb je nou echt nodig om een succesvolle coach te worden? En hoe kunnen we dit zo simpel mogelijk aanleren? Ik weet zeker dat jij ook verbluft zal zijn van jouw super snelle groei tijdens het transformatiecoach avontuur!

Wat je verder moet weten voordat je ‘instapt’

 Je krijgt helder waar je naar verlangt op een dieper niveau
 Je krijgt helder welk type coach er in jou zit
 Je krijgt helder wat jouw krachtigste punten zijn als coach
 Je krijgt helder welke coach skills voor maximaal resultaat zorgen
 Je krijgt helder hoe je het beste groepen kunt transformeren
 Je krijgt helder hoe je kunt leven van jouw passie
 Je krijgt helder hoe je “jouw droom” praktisch op poten kan gaan zetten
 Je krijgt helder hoe je jouw diensten uitverkoopt zonder ‘verkoperig’ te zijn

Niet voor iedereen geschikt

 Je wordt niet toegelaten zonder ervaring met persoonlijke ontwikkeling
 Je wordt niet toegelaten zonder een goede fysieke gezondheid
 Je wordt niet toegelaten zonder een gezonde mate van zelfreflectie
 Je wordt niet toegelaten zonder het geloof dat je het verschil kunt maken

`Het waren 5 fantastische, intensieve, super waardevolle en mooie dagen. Puzzelstukjes kwamen bij elkaar, ik ben weer AAN gegaan, gaan stralen, in mezelf gaan geloven. En misschien wel het belangrijkste van alles: ik ben begonnen. Begonnen aan het waarmaken van mijn dromen. WOW
Nogmaals super veel dank Mathijs en team!

Veel liefs, Christine

Krijg je er energie en ben je nieuwsgierig naar de volgende stap?

Heb je nog een belangrijke vraag?

Vul dan het formulier in en ik bel je persoonlijk terug om je maximaal te helpen.