TRANSFORMATIEREIS BALI

Van binnenuit veranderen zoals een rups een vlinder wordt

Herken je het stemmetje ook dat zegt dat je misschien meer uit jouw leven kunt halen?

 

Maar is ‘meer’ wel het goede woord?

Mathijs Bos

Mijn naam is Mathijs Bos en ik heb jarenlang het verlangen gehad om echt vrij te gaan leven!

Als ik eerlijk ben, wilde ik vooral gelukkig zijn en het gevoel hebben dat ik zelf bepaal wat ik dagelijks wel en niet doe.

Je voelt misschien al aankomen dat dit juist kwam omdat het tegenovergestelde waar was voor mij.

❌ Ik had altijd het gevoel dat ik keihard aan het werk was in mijn leven.

❌ Ik had vaak een opgejaagd gevoel.

❌ Ik had s avonds of in het weekend vaak niet meer de energie om echt te genieten.

❌ Ik voelde altijd een druk door de maandelijkse lasten en andere verplichtingen.

 

En ik probeerde echt wel

▪️ Goed voor mezelf te zorgen door

▪️ Regelmatig te gaan sporten

▪️ Op mijn voeding te letten

▪️ Te investeren in mezelf en anderen

Maar…

 

Het leek wel alsof ik na elke stap vooruit weer werd teruggetrokken..

Nu, achteraf gezien, zie ik ook wel in dat ik zelf regelmatig aan de handrem trok doordat ik keer op keer terugviel in onhandige gedragingen.

 

Waarom wilde ik vaak het één maar deed ik het ander?

De formule voor echte verandering

Mijn leven veranderde nadat ik de beslissing maakte om mezelf volledig om nummer 1 te zetten!

En nu ik eenmaal weet hoe DE FORMULE VOOR ECHTE VERANDERING (transformatie) werkt, wil ik dit delen met zoveel mogelijk mensen om mij heen!

 

Wil je weten wat een aantal belangrijke ingrediënten voor echte transformatie zijn?

We hebben deze uiteraard in onze reis verwerkt en je leest ze hieronder:

💙 Zonder enige afleiding 7 dagen volledig tijd voor jou

💙 Van binnenuit veranderen zoals een rups een vlinder wordt.

💙 We veranderen onvolledige ideeën in een concreet plan voor 2018

💙 Leren in een inspirerende omgeving waar tevens ruimte is voor plezier

💙 We verbinden alle puzzelstukjes van het afgelopen jaar (connecting the dots)

💙 Verandering van omgeving creëert de basis om oude patronen echt los te laten

💙 Thuiskomen bij jezelf door specifieke aandacht voor je fysieke- en emotionele lichaam

💙 Doordat je dingen buiten jouw comfortzone doet vergroot je direct jouw cirkel van invloed

 

Waarom Bali?

Het eiland Bali staat erom bekend dat het de mogelijkheid bied om jezelf op een veel dieper niveau te leren kennen als je daarvoor open staat.

Zelf heb ik heel lang een innerlijk verlangen gehad en heel sterk gevoeld dat ik hier naartoe moest. Mijn innerlijke stem werd steeds luider en uiteindelijk besloot ik mijn Calling te volgen en naar Bali te af te reizen. Eind vorig jaar heb ik een maand op dit indrukwekkende eiland doorgebracht en dit gaf me echt de tijd, ruimte en visie om de, voor mij, losse eindjes aan elkaar te knopen.

Het lukte me om oude energie los te laten, volledig in te tunen op de juiste frequentie en zo al het moois dat op mijn pad mag komen met open armen te kunnen ontvangen. Ik heb mogen ervaren welke fijne energie er op Bali hangt, wat voor indruk de prachtige natuur op je maakt en ik ben verbonden geraakt met de fijne mensen op het eiland.

De frequentie die ik daar bereikt heb, staat garant voor diepe verbinding met jezelf en mega versnelling qua transformatie en dit wil ik graag met jou gaan delen.

Waarom nu?

De afgelopen 3 jaar heb ik met veel liefde en passie Transformatieweekenden georganiseerd en ik voel aan alles dat het tijd is voor de volgende stap.

Zelf heb ik afgelopen zomer deelgenomen een 7-daagse retreat en heb ik de kracht ervaren hoe je in zo’n korte tijd je patronen kunt herkennen, erkennen en doorbreken.

Deze dagen waren zo ontzettend waardevol, dat ik besloot dat het NU tijd is voor deze Transformatie reis.

 

Ik wil verder gaan, met jou en ik wil je vragen spring jij met mij in het diepe? 

Wat biedt deze Magische Transformatie reis?

Tijd voor jou om volledig te focussen op je Body, Mind en Spirit. 

7 impactvolle dagen, in een privé villa, omringt door luxe

6 geheel verzorgde nachten, in een mooie kamer

Dagelijks begin met een Powerstart incl. yoga, meditatie, ademhalingstechnieken etc.

Inclusief:

💙 Retreat maaltijden

💙 Workshops

💙 Coaching en training

💙 Life changing meditaties en ceremonies

💙 Stilte momenten

💙 Toegang tot heerlijk zwembad en prachtige tuin

💙 Mega versnelling in jouw transformatieproces

💙 Liefde, connectie en openheid

* exclusief vliegticket naar Bali

* transfer vliegveld naar villa in overleg

Waar in Bali verblijven we?

De Transformatiereis brengt ons naar Ubud. Na verschillende Villa’s te hebben bezocht, voelde deze locatie meteen als DE plek.

We gaan naar een mega privé accommodatie met tien tweepersoons villa’s tussen de rijstvelden aan de rand van Ubud. Het complex is van alles voorzien waar je blij van wordt!

💙 Een geweldig zwembad

💙 Grote binnentuinen

💙 Yoga & meditatie platform

💙 diverse plekjes om helemaal Zenn te zijn

💙 en een super fijne, relaxte vibe

Wat zeggen anderen

Ik ben er geweest en voel de liefde nog in mn hart! Mijn leven is idd in mn hoofd veranderd geen angst meer en geen onzekerheid meer en dat allemaal door jouw transformatiereis Mathijs Bos ik had nergens anders willen zijn dan daar op dat moment. Was het spannend??? Ja zeker en we hadden geen van allen een idee wat ons te wachten stond, maar ik ben er open minded ingegaan en het was eigenlijk boven mijn verwachting deze reis! De resort, onze kamers, het eten, het programma zelf, alles klopte gewoon en het is zooo opgebouwd dat het precies zo moest zijn, echt waaaaaanzinnig gewoon 🙂 ik zou deze reis een ieder aanraden, het kost misschien wel wat maar wat je ervoor terugkrijgt is gewoon een herboren nieuwe persoon terug en dat vind ik waardevoller! Super bedankt mathijs nogmaals voor deze toffe reis ❤️

Aruna

Door deze prachtige reis heb ik de weg naar mijn hart weer teruggevonden. En vanuit de grond van mijn hart wil ik Mathijs en al mijn reisgenoten bedanken voor de onvergetelijke momenten van eerlijkheid, liefde en puur genieten. Ik kan wel zeggen dat ik een van de gelukkigste momenten van mijn leven tijdens deze week heb meegemaakt. Marc

Een lach en een traan. Verbinding met je zelf en verbinding met de ander. Geweldige plek om dit te beleven. De locatie is écht uniek en de mensen die er werken zijn er zó lief en doen er alles aan om je reis nóg onvergetelijker te maken. Het programma is perfect opgezet! Lange dagen, maar met voldoende momenten om even lekker tot rust te komen en te genieten van de zon, het zwembad en elkaar. Heb je de kans om het te doen? Zeker doen!! En anders stel het je voor, dat je daar zit. Creëer de mogelijkheid, dan doen zich de kansen vanzelf voor om het voor je mogelijk te maken!! Doen!! 💖🙏

Marielle

Een lach en een traan. Verbinding met je zelf en verbinding met de ander. Geweldige plek om dit te beleven. De locatie is écht uniek en de mensen die er werken zijn er zó lief en doen er alles aan om je reis nóg onvergetelijker te maken. Het programma is perfect opgezet! Lange dagen, maar met voldoende momenten om even lekker tot rust te komen en te genieten van de zon, het zwembad en elkaar. Heb je de kans om het te doen? Zeker doen!! En anders stel het je voor, dat je daar zit. Creëer de mogelijkheid, dan doen zich de kansen vanzelf voor om het voor je mogelijk te maken!! Doen!! 💖🙏

Marielle

Ook ik heb deze fantastisch reis gedaan en had er al wat transformatie reizen op zitten dit jaar. Spannend, andere kant van de wereld, nieuwe mensen, alles toch weer anders en vooral buiten mijn comfortzone. Maar ook ik zit nog met een glimlach op mijn gezicht. Alles klopte gewoon. Ik ben van alles moeten naar willen gegaan. En een belangrijke vraag: waar word ik echt gelukkig van? Ik moet helemaal niets en wil vooral plezier hebben in de dingen die ik doe. Dankzij mijn innerlijke kind kan ik dit weer. Die was ik al even kwijt en kan ik eindelijk weer van genieten. Altijd serieus en overal beren op de weg zien. Nou dieren waren voor mij een thema en wat heb ik er van kunnen leren en om kunnen lachen. Wie nog twijfelt, stop er mee en gun jezelf deze prachtige reis. Ik zou het zo weer doen want het is echt zoveel waard! Mathijs Bos 🙏❤️ dank je wel!

Yvonne

Transformatie ✔️
Fun ✔️
Liefde ✔️
Boven verwachting ✔️
Verbinding ✔️
Zelfliefde ✔️
Bizar mooie locatie ✔️

Yes, this is it!! Deze reis geeft je vleugels en brengt je zo dicht bij jezelf (ook al ben je super nuchter)! Doordat je stap voor stap iedere dag een laagje dieper gaat en de hele dag omringt bent met super veel liefde is er zoveel verandering mogelijk! Het enige wat je hebt te doen is ja zeggen tegen jezelf!

Evertine

Absoluut het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb..! ❤️ Het was een reis om nooit meer te vergeten. Verbinding was het thema dat voor mij centraal stond. Mathijs zorgt voor een veilige, open, warme en vertrouwde sfeer waarin iedereen echt zichzelf kon zijn en vanuit dat punt bezig kon zijn met voelen vanuit het hart. Een zorgvuldig opgebouwd programma dat intensief was, maar waarin ontspanning zeker niet vergeten werd. Super veel inzichten gekregen, op een waanzinnig mooie locatie. Friends for life erbij gekregen…
Ik ben zoooo dankbaar dat ik erbij was en ik kan alleen maar zeggen; deze ervaring gun ik iedereen!😊

Margreet

Wanneer gaan we?

We gaan weer twee transformatiereizen maken komend jaar:
12 t/m 18 augustus 2018 (nog een aantal plaatsen) en 9 t/m 15 december 2018 (uitverkocht)

Je bent uiteraard vrij om op eigen gelegenheid eerder in Bali te arriveren en/of langer te blijven. Mocht ik je hierbij kunnen helpen dan denk ik graag mee!

Zijn er toelastingseisen?

Ja. Omdat deze reis echt next level is, stellen we een aantal eisen aan onze deelnemers.

💙 Ervaring met eigen persoonlijke ontwikkeling

💙 Een goede fysieke gezondheid

💙 Een open hart

💙 Kwetsbaar durven zijn

💙 Een gezonde mate van zelfreflectie

Wat kost dit cadeau aan mezelf?

Omdat ik echt maximaal wil bijdragen, heb ik meermaals contact gehad met de eigenaar van de locatie en heb echt iets geweldigs kunnen regelen.

De eigenaar gelooft oprecht in onze missie en wil daarom graag meehelpen deze Transformatiereis mogelijk te maken.

We hebben een onwijs mooie aanbieding gekregen, zodat jij een geweldig cadeau aan jezelf kunt geven, voor een unieke prijs.

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur?

 

Al overtuigd? Meld je direct aan onderaan deze pagina 😉

Ik kijk er onwijs naar uit om samen met jou deze magische reis te mogen ervaren!

Tot ziens op Bali,

 

Mathijs Bos

 

Zeg JA! en ga ook mee

Transformatiereis Bali

12 t/m 18 augustus 2018

 7 impactvolle dagen, omringt door luxe

Gelijkgestemde mensen ontmoeten

Prive resort op Bali

Life changing meditaties en ceremonies

Inclusief alle retreat maaltijden

Persoonlijk werkboek

 Praktisch stappenplan om vrij te leven

vanaf €1347

Nog 14 2 plekken*

Prijzen zijn per persoon

100% veilige betaling